Italienske Kjøttboller

IMG_5895

 

Disse kjøttbollene har masse smak, og passer perfekt blandet med min «Spaghetti Pomodoro» oppskrift. Kjøttbollene passer blandt annet til en forrett, med spaghetti, eller bare som en kjemperask hverdagsmiddag.

DU TRENGER:

  • 2 dl brødsmuler
  • 0,7 dl melk
  • 700 gram kjøttdeig(storfe, svin eller kylling)
  • Salt
  • Pepper
  • Italiensk krydderblanding(Gjerne fersk basilikum, persille og oregano)
  • 2 egg(Lett vispet)
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 løk

SLIK GJØR DU:

  1. Bland mell og brødsmuler. La det stå et par minutter.
  2. Ha kjøttdeigen i en bolle. Knus det med en treskje. Ha oppi løk og hvitløk. Deretter har du oppi melkeblandingen.
  3. Visp eggene lett. Ha det oppi kjøttet med salt, pepper, krydderblandinger og hakkede urter.IMG_5876
  4. Bland alt sammen godt sammen.IMG_5880
  5. Form små boller med en skje og hendene dine(Ha litt vann på hendene dine og skjeen).IMG_5881
  6. Ha olje og smør i en stekepanne. Sett pannen på fullt.
  7. Stek bollene raskt i pannen. Ha dem deretter i et stekebrett. Ha dem i ovnen på lav varme.

Server gjerne med Spaghetti Pomodoro. Da tar du bollene ut av ovnen etter en stund, tar dem oppi en bolle, og hell over tomatsausen. Putt dem tilbake i ovnen.

Håper du liker disse kjøttbollene. 🙂

Reklame

Legg Igjen En Kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s