Varm Sjokolade

CPP_3366

Nå som det er vinter, kan man unne seg en varm, deilig kopp med varm sjokolade. Enten man nettopp har kommet hjem fra en skitur eller du bare ønsker noe godt, så kommer denne oppskriften til å smake fantastisk. Når jeg lager varm sjokolade, pleier jeg vanligvis å improvisere med disse ingrediensene, men denne oppskriften er grunnleggende å enkel å gjennomføre. Forskjellen på kakao og varm sjokolade er at varm sjokolade bruker «fersk» sjokolade, og ikke kakaopulver. Men begge deler smaker veldig godt. Jeg liker varm sjokolade litt bedre 😀

Du Trenger til en porsjon:

  • 1/2 dl kokesjokolade(helst 70% mørk sjokolade). Jeg brukte Freia mørk sjokoladechips.
  • 2/3 ts vaniljesukker(Du kan bruke fersk vaniljestang)
  • 1 ts sukker
  • 1 dl melk
  • 1 dl fløte(Kan også erstattes med 2 dl melk og 1/2 dl fløte.
  • TIPS: Hvis du vil gjøre oppskriften til din egen, kan du også gjerne ha oppi litt kanel, eller til og med litt cayennepepper. Alt etter smak.

Slik gjør du:

  1. Ha alt i en kasserolle. Skru på varmen på platen til middels mens du konstant rører.
  2. Når sjokoladen har smeltet, er sjokoladedrikken klar. Ha drikken i en kopp, og nyt 🙂
  3. TIPS: Du kan gjerne toppe sjokoladedrikken med litt pisket krem og/eller marsmellows. Alt etter ditt ønske.

CPP_3356Jeg håper du liker min oppskrift for varm sjokolade. Del gjerne hva du syntes i kommentarfeltet under. Jeg vil gjerne høre hva du syntes, uansett om det er positivt eller negativt. Det kan også hjelpe andre med å høre hva andre syntes om denne oppskriften.

Reklame

Legg Igjen En Kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s