Vårruller

Vårruller

Asiatisk mat er det beste jeg vet. Det finnes jo så mange forskjellige retter, med gode råvarer og gode kryddere, som gjør opplevelsen når man spiser fantastisk. Disse vårrullene er fylt med kjøttdeig, grønnsaker, sauser, urter og kryddere som skaper en fantastisk god rett.

Du Trenger:

  • 1 pakke vårrullpastry
  • 150 gram glassnudler
  • 3-4 fedd hvitløk
  • 2 stk chilli (Kommer an på hvor sterk du vil ha vårrullene)
  • 1 stor løk
  • 550 gram kjøttdeig(jeg brukte okse)
  • 150 gram spisskål
  • 150 gram gulrot
  • 1 ss fiskesaus
  • 4 ss soyasaus
  • Vårrullkrydder
  • Koriander(Stilker og blader)
  • 1 egg
  • Olje til frityrsteking (Jeg brukte rapsolje, fordi det tåler høy varme)

Slik Gjør Du:

  1. Legg glassnudlene i vann.
  2. Finhakk løk, hvitløk og chili, og fres dem i en stor panne i noen minutter. Bland i kjøttdeig og la kjøttdeigen bli brun. Ha deretter oppi finhakket koriander, revet gulrot og finstrimlet spisskål. La dette stå ett par minutter. Smak deretter til med fiskesaus, soyasaus og krydder.
  3. Ta nudlene opp i vann, og kutt dem cirka i 3 centimeter. Bland dem godt i kjøttblandingen. La blandingen avkjøle.
  4. Pisk eggene. Eggene skal brukes som «lim».
  5. Legg en skjefull med fyll i hjørnet på hvert rispapir og brett hjørnespissene over. Brett inn sidene over fyllet og rull sammen oppover mot spissen. Lim spissen og brett den ned.Vårruller-Lages
  6. Varm oljen i en gryte. Når oljen er varm nok(dette sjekker du ved å ha en liten brødbit oppi og se om den freser godt) har du oppi 3 vårruller om gangen. Friter dette til de er gyllenbrune. Legg dem over på en rist for å renne av litt av oljen og avkjøling.Vårruller-Frityris
  7. Server med agurk, vårløk og søt chilisaus. Nyt 🙂

Håper dere liker denne oppskriften for skikkelig asiatisk vårruller 🙂

Reklame

Legg Igjen En Kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s