Thai-Wok med hjemmelaget curry pasta

Vårruller-Lages

Dette er en wok-variant med helt hjemmelaget currypasta. Retten er veldig enkel, og det tar veldig rask tid å lage.

Du Trenger(Til 2 Personer):

CURRYPASTA:

  • 1 hakket rød chili(Du kan justere dette etter hvor sterk du ønsker at pastaen skal være)
  • 3 fedd hakket hvitløk
  • 1 stor hakket bit ingefær
  • Litt paprika (for farge)
  • Finhakkede koriander stilker
  • Rapsolje
  • Litt sitronskall(helst en finhakket sitrongress)
  • Litt limeskall
  • 1/2 finhakket sjalottløk eller 1 liten sjalottløk

WOK:

  • 1 gulrot (I strimler)
  • 1 rød paprika
  • 1 gul paprika
  • 1 vårløk
  • 1 løk (Hakket i store biter)
  • Koriander
  • 1/2 Liten squash
  • 5-10 babymais
  • Rapsolje

SLIK GJØR DU:

  1. Ha alle ingrediensene til currypastaen oppi en blender med litt rapsolje. Blend til ønsket konsistens.
  2. Ta currypastaen ut av blenderen og stek det på middels varme i en tørr panne til mye av væsken er borte.
  3. Varm en wok(Eller en vanlig stekepanne) og ha oppi litt rapsolje. Ha oppi løken og stek noen minutter. Ha deretter oppi gulrot, squash, vårløk, paprika, babymais og koriander. Stek noen minutter.
  4. Lag en åpning i midten av woken/stekepannen, og ha currypastaen i der. Ha oppi litt vann, og bland alt godt sammen.
  5. Server

TIPS: Server gjerne med litt ris. Du kan også ha oppi litt kjøtt(Jeg liker best kylling i wok) hvis du ikke ønsker bare grønnsaker.

Jeg håper dette smaker 🙂

Jeg håper det smaker.

Legg Igjen En Kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s