Klassisk Cæsarsalat

IMG_2486

Denne salaten har en frisk og god smak, og kombinasjonen mellom kylling, salat og bacon er helt perfekt!

DU TRENGER:

KYLLING:

  • 2 kyllingfileter

MARINADE:

  • Rosmarin(Finhakket)
  • 2 fedd hvitløk
  • 1/2 sitronsaft
  • Litt sitronskall
  • Olivenolje
  • Salt
  • Pepper

Salat:

  • Cæsarsalatdressing(hjemmelaget eller kjøpt)
  • 1 Hjertesalat
  • Brød til krutonger(i terninger)
  • Olivenolje
  • Cherrytomater
  • Bacon

SLIK GJØR DU:

  1. Bland sammen marinaden, og gni det inn i kyllingen. Grill kyllingen på grill eller stek i stekepanne, og ha deretter i ovn til gjennomstekt.
  2. Ha baconstriper i ovn. Ta dem ut når de er ferdig, og kutt til ønskelige biter.
  3. Kutt cherrytomater i halve biter.
  4. Ha brødbitene i en plastpose med olivenolje, og rist til alt er blandet. Ha dem i en varm stekepanne, og stek til de er gyldne og sprø.
  5. Ha hjertesalat i en tallerken. Ha over dressing, tomater og krutonger. Ha deretter over bacon og kylling.

Jeg håper dette smaker 🙂

Legg Igjen En Kommentar:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s